Reikiroosendaal

Reikiroosendaal

Home » Begin met een eenvoudige mantra of lichaamsscan:

Begin met een eenvoudige mantra of lichaamsscan:

Klankschalen meditatie

Eer de klank van de elementen, Stafdrager uitademend in de plaats stromend van alle materie bevestiging

Als je ze combineert, heb je de Stafdrager als een expansie van het element vuur, waar je je kunt richten op de overdracht van warmte terwijl het stijgt en daalt, afkoelt en opwarmt terwijl het afkoelt en opwarmt.

Meditatie Rijken

Hier is een eenvoudige meditatieve routine die je vermogen ontwikkelt om je te verbinden met je meditatierijk, en je ondersteunt om naar een krachtigere staat te gaan wanneer je je mantra aangaat.

Sommige meditaties zijn gemakkelijker dan andere. Sommige vereisen slechts een paar ademhalingen, wat goed is omdat sommige van de krachtigste meditaties, zoals die waarbij gebruik wordt gemaakt van de Im Ganjerning ( zintuigen van het universum ), moeilijk vol te houden zijn. Toch is het behoorlijk moeilijk om je te verbinden met de meditatieve staat, die eigenlijk een mengsel is van vele vibraties en elementen, en het versterkt het feit dat je echt moet mediteren om tot resultaten te komen. De beste meditaties zaaien de hersenen en maken ze overgevoelig voor geluiden en kleuren, iets wat paragnosten ook doen, maar om de hardheid van het proces af te zwakken, moet je licht mediteren.

Ademhaling:

Neusgat ademhaling. Ogen dicht, spa je nek, haal adem via je neus en open je handen & armen- sluit je ogen NIET- vereist constant oogcontact met ogen- gesloten (‘nosticating’) kristallen knikkers

  1. Een andere eenvoudige oefening is het aanraken van een bloem, een ander voorwerp of levend wezen, of blootsvoets. geuren zoals: lavendel, rozemarijn, eucalyptus, wierook, mirre, dennen, kopal, steranijs, tunaria, acacia, Dirt Devil Essence, St Kevin’s 666, Dog Tears, Old Wine Out expressieve tinctuur, Rose Absolute, Stumbled Gnome, Elemental Essence
  2. Mediteer over een probleem in je leven. Slinger je geest even door, en terwijl je erover mediteert vraag dan het Goddelijke om je te helpen er helder over te mediteren, zonder in de war te raken. Mediteer dan een paar minuten om er zeker van te zijn dat u zich op het antwoord hebt voorbereid.
  3. Niet iedereen hoeft te mediteren om het Goddelijke tot je te laten spreken. Zoek een comfortabele stoel, of ga op je buik liggen voor een paar meditaties.
  4. Wanneer je het gevoel hebt dat je genoeg passie hebt opgebouwd, en gewoon niet lijkt te kunnen stoppen met eraan te denken, zet dan wat tijd opzij voor aura meditatie. Dit is vooral nuttig als je een specifieke kwestie of zorg hebt en hebt geprobeerd om er in je eentje doorheen te werken.

Sluit je ogen en denk serieus na over een kwestie.

1. Sluit je ogen, haal een paar keer diep adem (5-8 keer, afhankelijk van je vermogen, rustend in een comfortabele houding) en stel je een witte lichtbol voor in het midden van je hoofd.

2. Leg uw handen op de lichtbol en bid genadig dat hij alles hoort wat u hem meedeelt.

3. Spreek tot de bol/witte bal van licht. ( Wijzig de woorden in het volgende als uw 800# niet voldoende is: Gelieve te wijzigen/waarschuwen/aanmoedigen/god zegene/medelijdende herinnering , heel erg bedankt voor uw hulp in het helpen van mij met deze situatie/probleem. )

Om een idee te krijgen van wat je communiceert: zie een voorbeeld van wat je zojuist hebt ontvangen, bedank de bol/witte bol van licht voor hulp bij het oplossen ervan.

Zeg tegen de bol: zeg alstublieft wat u mij communiceert. Doe dan een stap terug en wacht een paar minuten om tot rust te komen. Nodig het Goddelijke uit in de situatie.

Ontspan, stem uw energie af en laat het proces zijn gang gaan.

Ik dank het Goddelijke voor de hulp bij deze vrijlating en vraag mijn Vader/Moeder/Allah om aan dit verzoek te voldoen, mij bij te staan bij het meditatie- en vredesproces en mij te helpen deze kwestie op te lossen en om te zetten, zodat ik dit hoofdstuk van mijn leven kan afsluiten en mij klaar kan maken voor een nieuwe, mooiere toekomst.

Voorzieningen: dank u voor uw liefde, uw leiding, uw vrijgevigheid, uw tijd, en uw zegeningen.

Door de Goddelijke Inquisitie van LiefdeIn de Naam van het Licht,De Kracht van MachtMet de Ziel van Schoonheid,De Magnifieke Morgenster,ER IS Onbegrensde Rijkdom Binnen,Meer Zal Binnenkort Lijden

Oscar Jimenez

Back to top