Reikiroosendaal

Reikiroosendaal

Home » kapper

kapper

Herenkapper Tilburg

Dingen die je moet hebben

Must-haves zijn onder meer haarstyling voor mannen en ten slotte voor vrouwen, inclusief alle accessoires zoals hoeden, handschoenen, pruiken en make-up. roken in onze salon is ten strengste verboden.

Waarom kappers bij ons kopen?

Kwaliteit boven prijs. Individuele stylisten en een team van toegewijde medewerkers zorgen voor u, de klant, meer dan welke salon of massagetherapeut dan ook kan.

Onderhoud. Terwijl u in onze salon bent, voelt u zich een koning en wij zijn er om alleen voor u te werken en elke afspraak naar uw persoonlijke tevredenheid te maken. U krijgt een persoonlijke begroeting van de eigenaar en hij zal u persoonlijk aanspreken als u vertrekt.

Een massagetherapeut, die door duizenden zelfverzekerde mannen wordt vertrouwd, zou onze salon als haar eigen persoonlijke zaak beschouwen. Onze salon heeft een speciale prijs gewonnen van de koningin van Engeland voor onze warme en persoonlijke service, onze loyaliteitsprogramma's voor onze huidige en voormalige klanten die hun ontwerpbureau promoten en onze Fortune 500-sponsoring in tilburg, alleen mogelijk gemaakt door onze loyale en loyale klanten .

Cadeaubonnen, wanneer ze in onze salon worden gegeven, zijn speciale dingen. Uw naam en merk worden voortdurend herinnerd door de ontvanger omdat het een glimlach op hun gezicht tovert. Het zou dus echt een extra bonus zijn voor degenen die cadeaubonnen bij ons kopen.

Sommige klanten komen graag voor zoveel mogelijk afspraken. Daar hebben we dus altijd voldoende ruimte voor.

Gespecialiseerd groeien

We hebben onszelf een aantal prijzen verdiend, zoals de "Beste Kapsalon van Tilburg". Het zou dus passend zijn dat we blijven groeien en onszelf ontwikkelen tot de beste Kapsalon ter wereld.

Om een ​​succesvol bedrijf na te streven, heeft een getalenteerd persoon de basisvaardigheden, goede kennis, een sterke passie en liefde voor wat ze doen nodig. Al deze kwaliteiten kun je verwerven als je de juiste franchisegever, een duidelijk beeld en gedetailleerd plan en veel hard werk hebt.

GAP, het moederbedrijf van onze salon, heeft met succes de keten van salons binnen haar merkengroep laten groeien. En als de groep groeit. we blijven de basiscompetentie ketenen.

GAP is opgericht door een zakenman met een waarde van meer dan $ 100 miljoen en heeft een lange aanwezigheid over de hele wereld.

En jij ook.

Je kunt blijven zoeken naar uitmuntendheid zolang je hebt wat nodig is. Je hebt wel voorraden, aanvullingen en de kracht van liefde nodig in tegenstelling tot de gebruikelijke smoezel. Aan het eind van de dag zul je met je hart moeten werken. Het meest beproefd en de waarheid is dat je, net als een biddende man en zijn schildpad, nog een mijl moet reizen om de hoeveelheid werk te bereiken die je wilde doen. Daarom is vertrouwen op vlammende letters of kudos vaak verstandiger dan het simpele telefoontje!

Oscar Jimenez

Back to top