Reikiroosendaal

Reikiroosendaal

Home » Massage artikelen

Massage artikelen

Massage artikelen

Een individu heeft het recht om de methode te kiezen die bij hem of haar past. Hoewel een gekwalificeerde acupuncturist nodig is voor het uitvoeren van massagebehandelingen, kan iedereen dit vanuit huis leren. Zo bespaart u geld en heeft u geen ingewikkelde of dure procedures.

Is het leuk?

Ja, het is echt een ontspannende verwennerij. In tegenstelling tot andere behandelingen, stelt massage u in staat om echt met uw arts of een lid van het personeel te praten. Het is ook gemakkelijker om opmerkingen over de ervaring te vergelijken en om toekomstige behandelingen te plannen. Je voelt je meer verbonden met het proces.

Is het veilig?

We weten allemaal hoe veilig het is om een ​​massagebehandeling of apparaat als een vacuüm te gebruiken om de diepe weefsels van ons lichaam grondig te reinigen. Daarom raden we het af om dergelijke behandelingen op gevoelige delen van ons lichaam te ondergaan.

De meeste producten die in de schoonheidssalons worden gebruikt, zijn al getest door artsen of hygiënisten. Sommige apparaten die in ons dagelijks leven worden gebruikt, worden ook regelmatig getest. Dus als je denkt dat je huid te gevoelig is, kun je een ander merk kiezen. Door de vele verschillende producten en apparaten die beschikbaar zijn, bent u er bijna zeker van dat uw huid de behandeling krijgt die u wilt.

 

Oscar Jimenez

Back to top