Reikiroosendaal

Reikiroosendaal

Home » Wimperextensies

Wimperextensies

Wimperextensies één voor één

Anneke werkt in de avonduren en weekenden als modeontwerpster. Zij heeft At our salon opgericht, zij is degene die zorgt voor alle procedures, van het krijgen van de wimperextensions tot de permanente golf. Ze vertelt over het hele proces, de geschiedenis van de salon en de experts die het werk gaan doen.

Als professional geven we hen (vrouw) de vrijheid om met hun ogen te experimenteren. Wij geloven dat ze op deze manier ook hun eigen schoonheid kunnen vinden. Het is echter belangrijk dat ze een professional als Anneke vinden die precies weet welke look ze moeten geven.

herinnert zich een groot belang toen ze een klant was. Het professionele en zorgzame personeel, zei ze vaak tegen me, moest gewoon precies weten wat ze wilde. Ze voegde eraan toe dat de stylisten in de salon een persoonlijke visie hadden waar ze constant naar op zoek was.

Veel professionals kopen de salon iets duurder omdat ze weten dat in ruil voor deze dure look de professional iets terugkrijgt dat ze niet alleen kunnen uitgeven. Maar denk er eens over na, hoe kan een professional zoveel uitgeven als hij zijn gereedschap in een discountwinkel moet kopen?

Professionele haarextensies inologne, Duitsland

Ik hoorde dat er ook elke dag nagelverlengingen zijn in Keulen, Duitsland en soms zelfs op laterale plaatsen. Hierdoor begon ik me echt af te vragen over de zuiverheid van het haar dat in extensions wordt gebruikt. Waren de klanten hiervan op de hoogte?

Ik heb verschillende keren naar de salon gebeld om erachter te komen wie daar waren en waar ze vandaan kwamen, en waarom ze het salonpersoneel niet hadden verteld dat er op het moment van de behandeling acht andere mensen in de salon waren. Ten slotte zei een van de jongedames: 'Ik schaam me zo, mijn vrienden zeggen dat ik morgen moet gaan werken.' Het was een verhaal met heel veel lessen."

systemische benadering van ziektevrij leven

Het idee dat micro-organismen de gezondheid van onze dromen kunnen beïnvloeden, roept een interessante vraag op. Zouden onze gezondheidsbevorderende processen gunstig zijn voor het behoud van die essentiële micro-organismen? Of zouden we die extensies moeten gebruiken voor een nieuw eigen 'evenwicht'?

Laten we de vragen over onze gezondheid en de rol van micro-organismen in onze Chloe Hair Extension-behandelingen buiten beschouwing laten. Het goede nieuws is dat de wetenschappers nog steeds naar die vragen kijken en nog niet hebben geconcludeerd dat onze Mixco clip-on onvoorziene gevolgen zal hebben met betrekking tot ons belangrijkste doel, namelijk om ons te helpen er goed uit te zien.

proportie is de sleutel

Er is ook opgemerkt dat er onder de rijken en beroemdheden een verdwenen gevoel van bezorgdheid bestaat over de bekende gevolgen van de blootstelling aan micro-organismen die zich in ons haar, nagels, huid en nog veel meer bevinden. Er is een algemene tendens om te proberen ons uiterlijk te beschermen door middel van kunstmatige bescherming, producten en procedures.

Het is goed om voorzichtig te zijn en te kijken of het nieuws over de schadelijke effecten van micro-organismen in onze omgeving en Salonproducten iets is om je zorgen over te maken. Door het gebrek aan informatie zullen mensen werken aan het vinden van antwoorden op alle vragen, maar de vraag blijft: creëren we ons eigen gevaar?

Afro-Amerikaanse hairextensions en salons staan ​​onder dezelfde soort druk als alle bedrijven in deze wereld, vooral degenen die afhankelijk zijn van massale reclamedollars. Er is concurrentie, en dat kan een goede zaak zijn, zeker op het gebied van beauty. Dat is de reden waarom Afro-Amerikaanse haarextensies populairder zijn dan ooit en waarvan wordt aangenomen dat ze een effectieve manier zijn om lang, gezond en weelderig haar te hebben.

Uiteindelijk is het triest om te zien hoe ver sommige vrouwen willen gaan alleen maar om hun lange lokken te hebben. Als ze maar een betere oplossing hadden bedacht, hadden ze in de loop der jaren niet honderdduizenden dollars en duizenden vrije tijd besteed aan het bedenken van manieren om hun haar te laten groeien. En dit alles met groot risico voor hun eigen gezondheid.

Oscar Jimenez

Back to top